Euritmie Dagen
2, 3 en 4 maart 2017

Programma vrijdagavond 3 maart

Programma zaterdagavond 4 maart

Geheel volgeboekt!!!

(Sinds 28 februari ook donderdagavond 2 maart volgeboekt)

 


(foto: Sergey Arest)

Tot onze vreugde is de belangstelling voor de Euritmie Dagen 2017 zo groot dat de opvoeringen en demonstraties uitverkocht zijn.

De zaalgrootte (Rode Zaal) en de vereiste zichtlijnen laten het niet toe het gestelde maximum aantal bezoekers te overschrijden.

U kunt onderstaand aanmeldingsformulier nog steeds gebruiken. Voor de organisatoren kan dat een stimulans betekenen om over niet al te lange tijd een tweede evenement te organiseren. U wordt daar te zijner tijd als eerste over geïnformeerd.

 

Een meerdaagse manifestatie
waar deelnemers en toeschouwers vrij en in samenspraak werken aan het toekomstbeeld van de euritmie, gestimuleerd door lezingen, workshops, masterclasses, openbare lessen en voorstellingen, door een keur van euritmisten die aan de euritmie in Nederland vorm en inhoud geven. In De Zalen, Riouwstraat 1, Den Haag (waar jarenlang de Euritmie Academie was gevestigd).

Wat kunt u verwachten
Er zullen lezingen worden gegeven door Werner Barfod, Jaap Sijmons en Edward de Boer; workshops woord- en tooneuritmie door Werner Barfod, Stefan Hasler, Gia van den Akker, Elsemarie ten Brink en Laura Vink; masterclasses door Werner Barfod en Stefan Hasler; presentaties van Kindereuritmieschool Pyrola, bovenbouwleerlingen van een Vrije School en euritmiestudenten van Hogeschool Leiden; Paul Peter Vink zal vertellen over zijn boek "Bronnen van de Euritmie", dat in samenwerking met Werner Barfod tot stand wordt gebracht, waarvan de verschijning in het najaar van 2017 gepland is. Bij de avondvoorstellingen verschijnt er een euritmiepalet van in Nederland werkzame euritmisten. Naast genoemde personen hebben ook Marianne van Asperen en Manjo Joosten hun medewerking toegezegd. De coördinatie ligt in handen van Cori de Leeuw, namens de Stichting Euritmie.

Een appèl aan euritmisten
in alle werkgebieden van de euritmie en aan pedagogen, therapeuten, artsen, opvoeders en bestuurders om ons op een toekomst met euritmie voor te bereiden. Neem deel aan deze gezamenlijke activiteiten.

Kosten passe-partouts
Passe-partout voor 2, 3 en 4 maart 2017: € 105
Halve passe-partout voor 3 of 4 maart 2017 + gratis toegang 2 maart: € 55
(Voor studenten 50% korting / kortingscode: student)

Kosten losse programmaonderdelen
Presentatie op donderdagavond 2 maart: € 0
Voorstelling op vrijdagavond 3 maart: € 10
Voorstelling op zaterdagavond 4 maart: € 15

Toeschouwer vrijdag 3 maart, inclusief avondvoorstelling: € 20
Toeschouwer zaterdag 4 maart, exclusief avondvoorstelling: € 15

Kosten maaltijden
Lunch: € 9
Avondmaaltijd: € 9
De maaltijden worden verzorgd door De Meisjes van Spijs. Zij werken uitsluitend met verse biologische (seizoens)producten en zoveel mogelijk vanuit de regio.

Programma-overzicht (PDF)

Reisadvies / parkeren en overnachtingen (PDF)

Kaartverkoop en reservering maaltijden

Euritmiedagen 2017 is een initiatief van de Stichting Euritmie